Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Succesmakelaars Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

Ben erg tevreden over het contact, makkelijk bereikbaar en snelle terugkoppeling, fijn!

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Professioneel, vriendelijk, goed bereikbaar en doen wat ze beloven. Meermaals gebruik gemaakt van deze makelaar en steeds naar alle tevredenheid.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Contact met de makelaar verliep heel goed. Er werd goed geluisterd en ook de vragen die wij stelden werden duidelijk en snel Beantwoord. vooral de duidelijke communicatie vonden wij erg fijn.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Meedenkend, vriendelijk en weet waar het over gaat. Neemt zaken uit handen en geeft duidelijke uitleg. Alles ziet er verzorgd en overzichtelijk uit . Neemt de tijde voor je en regelt het snel

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Heel fijn contact. Je kon met al je vragen terecht en werd altijd vriendelijk te woord gestaan. Wat ook fijn is dat alle zaken op een punt geregeld worden. Verkoop, koop en eventueel de hypotheek regelen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Kundig team met degelijk financieel advies op maat! We zijn goed geholpen met een complexere vraag rondom nieuwbouw, ondernemerschap en variabele beloning. Alles is soepel en goed in elkaar gezet voor een optimale uitkomst.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Succesmakelaars Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Succesmakelaars Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?