Echtscheidingsmediation

Succes mediation

Ook in de regio Leusden ligt het scheidingspercentage boven de 40%. Wekelijks melden zich stellen die uit elkaar gaan zich bij Succesmakelaars en financieel adviseurs. En dat geldt ook voor stellen die al gescheiden zijn, zij willen ook een financiering voor hun woonwensen. Bij die laatste groep wringt regelmatig de schoen. De reden: 6 op de 10 convenanten zijn niet uitvoerbaar voor het verkrijgen van een financiering. Een scheiding is een impactvolle ervaring en je bent vaak blij als alle afspraken gemaakt zijn. Als je dan te horen krijg, dat wat jullie willen helemaal niet uitvoerbaar is, begint de spanning opnieuw. Dat kan anders!

Om die reden zijn Succesmakelaars en financieel adviseurs de samenwerking aangegaan met een MfN register mediator: Inge Verschuur.

 

Wat doet een scheidingsmediator?

Een scheidingsmediator begeleidt jullie gesprekken om passende afspraken te maken over het ontvlechten van jullie gemeenschap. Dit zijn afspraken over alle zaken die tijdens een scheiding besproken moeten worden. Van alimentatie en de zorg voor de kinderen, tot het huis en de inboedel en jullie schulden. Een ervaren scheidingsmediator geeft inzichten en voorbeelden zodat jullie zelf tot gedragen afspraken kunnen komen. Een mediator legt de afspraken voor jullie vast in officiële documenten die, indien nodig, naar de rechtbank gaan, zodat de scheiding ingeschreven kan worden.

 

Onze mediator

Succesmakelaars en financieel adviseurs heeft gekozen voor een samenwerking met Inge Verschuur, een ervaren mediator met 3 expertises binnen de mediation:

  1. scheiden en kinderen
  2. scheiden en financiën
  3. scheiden en wonen

Wij werken al jaren samen met Inge en waarderen haar werkwijze enorm, aangezien zij een hoog slagingspercentage en klanttevredenheid kent. Haar stukken zijn bovendien uitvoerbaar bij financierders. Tijdens het scheidingsproces kijkt de financieel adviseur ook altijd mee om eventuele bijzonderheden vroegtijdig op te nemen in de officiële stukken.

Hoe gaat Inge Verschuur te werk?

Een scheiding is maatwerk, er zijn geen twee mensen als jullie. Om te beginnen maken jullie samen een afspraak met Inge Verschuur op het kantoor van Succesmakelaars en financieel adviseurs. In dat gesprek licht Inge haar werkwijze toe, krijgt zij een beeld van jullie situatie en vertelt zij hoe jullie proces eruit gaat zien. Als dat proces duidelijk is, kan zij ook vertellen wat de kosten worden. Jullie weten dus vooraf waar jullie aan toe zijn.

Vul onderstaand formulier voor het maken van een kennismakingsgesprek. Inge neemt zo spoedig mogelijk contact met jullie op. De kosten van het eerste gesprek zijn voor rekening van Inge zelf.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.