Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Dordogne 7 3831 EJ Leusden

Verkocht

€ 425.000,- k.k.

Wonen alsof je in een vakantiepark woont, dat is wonen in een eurowoning op de Dordogne!
De wijk Rozendaal is in de jaren ’70 gerealiseerd met als doel om een wijk te creëren waar kinderen en volwassenen in een heel prettige woonomgeving kunnen wonen. De wijk is ruim opgezet met diverse speelveldjes en waterpartijen. Voor de sportievelingen is er de mogelijkheid om op de tennisbaan een balletje te slaan. In de zomerperiode is het buitenzwembad geopend. Hier kunnen alleen de bewoners van de eurowoningen gebruik van maken. Voordat de werkdag begint even een aantal baantjes trekken, hoe lekker is dat!

Dordogne heeft een gezellig plein waar jong en oud regelmatig samen komen voor een kop koffie of een gezellige barbecue. Het woonhuis aan nr 7 is gunstig gelegen met een zonnige tuin en veel privacy. De achterzijde van de tuin grenst aan het park. Vanaf de ochtend tot in de avond is het mogelijk om van het zonnetje te genieten. In de avond is het balkon de ultieme plek om van de laatste zonnestralen te genieten na een intensieve werkdag. Bij heel warme dagen is er voldoende schaduw aanwezig.

Uniek aan deze woning zijn de twee pelletkachels die op de begane grond en op de eerste verdieping staan. Deze kachels zorgen ervoor dat de gehele woning heerlijk verwarmd wordt. Door het verwarmen van de woning met deze kachels is het verbruik van gas minimaal. Hoe fijn is dat met gasprijzen die door het dak gaan! De huidige bewoners hebben alle ramen van de woning vervangen voor dubbel glas HR++. Recent is het dak van de woning vervangen, gelijktijdig is er dakisolatie aangebracht.

Op de begane grond is aan de achterzijde van de woning een uitbouw geplaatst. Hierdoor is er een heerlijke werk/ lounge ruimte ontstaan. Vanuit deze ruimte is er een mooi zicht op de tuin, waar de eekhoorns zich regelmatig laten zien. Aan de voorzijde van de woning is de voormalige garage omgevormd tot royale berging en wasruimte. Vanuit de hal is toegang tot het toilet.

De sfeervolle woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit deze ruimte is er een heerlijk zicht op de parkachtige omgeving. De gehele verdieping is voorzien van een houten vloer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Middels twee metalen kasten is de keuken afgescheiden van de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning hangt een nieuw elektrisch bedienbaar zonnescherm. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van deze verdieping is het mogelijk om op het balkon te zitten.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde. De gehele verdieping heeft een mooie houten vloer. De nette lichte badkamer is voorzien van een ligbad met douche en wastafel. Het toilet is vanaf de overloop te bereiken.

Ben je op zoek naar een woning met veel leefruimte in een groene omgeving.

Aanbevelingen Succes Makelaars:

– twee pelletkachels waardoor er vrijwel geen gasverbruik is
– veel privacy
– uitgebouwde tuinkamer
– parkeren op eigen terrein
– HR++ glas en dakisolatie
– autoluw, kindvriendelijk plein

  • 146 m2
  • 147 m2
  • 4

Kenmerken Dordogne 7

Overdracht

Vraagprijs€ 425.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte147 m2
Woonoppervlakte146 m2
Inhoud511 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1971
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, HR glas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Bewoners en vrienden aan het woord

"'s Morgens worden we langzaam wakker door het vrolijke gezang van de vogels. Er wonen hier zo veel soorten... Merels, roodborstjes, Vlaamse gaaien, een grote eksterfamilie, groene vinken, koolmeesjes.... Ik ken hun geluiden nog lang niet allemaal uit elkaar. In de verte hoor je de grote bonte specht met zijn gehamer. Als we de gordijnen openschuiven zien we een eekhoorn op zijn vaste loopje door de bomen rondom het grasveldje. Hij komt even checken of we de walnoten al weer aangevuld hebben in het huisje in de meidoorn. Voor de werkdag begint drinken we een mok thee op het balkon aan de voorkant. De overbuurman loopt in zijn ochtendjas over het plein, een handdoek opgerold onder de arm - op weg naar het zwembad. Het is al snel te warm om hier in de zon te zitten, en dat is maar goed ook, want in deze huizen heb je het gevoel dat het altijd vakantie is. En er moet ook gewerkt worden..."

Liesbeth Kruyswijk

Ligging Dordogne 7

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

29.677

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

23%

20% NL

33%

20% NL

44%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod