Skip to content

Te huur: appartement Rogier van der Weydestraat 1A33 1817 MJ Alkmaar

Verhuurd

€ 855,- p/m

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. huur Alkmaar Rogier van der Weydestraat 1A33

Aan de rand van Alkmaar, in Bergermeer, staat het oude kantoor van Univé. Dit kantoorgebouw wordt volledig getransformeerd tot een prachtig woongebouw.

Het gebouw zal bestaan uit 151 appartementen, die verdeeld zijn over vijf woonlagen. De woonoppervlaktes van deze studio’s variëren van 33 tot 66 vierkante meter. In het souterrain bevinden zich naast een aantal studio’s ook de individuele bergingen. Alle studio’s worden opgeleverd met afgewerkte wanden en een laminaatvloer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de badkamer bevinden zich een douchewand, thermostatische douchekraan en een kast met ingebouwde wastafel. Afhankelijk van de inrichting is het toilet separaat of in de badkamer geplaatst.

In het souterrain heb je toegang tot een volledig ingerichte fitnessruimte, waar je de hele dag gebruik van kan maken. Naast de fitnessruimte bevindt zich de gemeenschappelijke ruimte. Deze zal ingericht worden als één grote gezellige woonkamer waar iedereen samen kan komen voor speciale gelegenheden of bijvoorbeeld voor het vieren van een verjaardag.

Door het bestaande parkeerdek is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. In totaal zijn er naar verwachting 114 autoparkeerplaatsen. Ook zullen er voldoende fietsparkeerplekken en parkeerplaatsen voor scooters/motoren gerealiseerd worden. Een aantal studio’s zullen een eigen parkeerplek toegewezen krijgen.

Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een tuin aan het water en deze zal ook verfraaid worden met groen en verschillende zitplaatsen. De algemene ruimtes binnen en buiten zijn toegankelijk voor alle bewoners.

Door de ideale ligging ben je met 5 minuten fietsen op het station Alkmaar CS en met 10 minuten bevind je je in het altijd gezellige centrum van Alkmaar. De loopafstand naar de dichtstbijzijnde supermarkt en Hogeschool InHolland bedraagt 5 minuten. Ook met de auto zit je met 10 minuten op de A9 richting Haarlem/Amsterdam. Voor de natuur/strandliefhebbers liggen zowel Bergen aan Zee en Egmond op een fietsafstand van ongeveer 30 minuten

De servicekosten zijn ca. € 80 p/m en voorschot stookkosten ca. € 80 p/m (let op: dit is in beide gevallen een schatting).

Verhuur geschiedt op basis van passend toewijzen inkomen voor een 1-persoonshuishouden minimaal € 22.700 en maximaal € 42.436 per jaar mag bedragen. Daarnaast dient u te zijn ingeschreven bij het SVNK en is een economische of maatschappelijke binding met de gemeente Alkmaar vereist. Bij inschrijving op een appartement zal er worden gevraagd om een verhuurdersverklaring (met uitzondering van starters op de huurmarkt).

Mocht je interesse gewekt zijn, kijk dan op www.succesmakelaars.nl/Verhuur/De Bergermeer. Je kunt je daar ook gelijk inschrijven voor een kijkmoment en ontvangt dan gelijk meer informatie.

  • 35 m2

Kenmerken Rogier van der Weydestraat 1A33

Overdracht

Huurprijs€ 855,- p/m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte35 m2
Inhoud105 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2019
Dak typePlat dak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Rogier van der Weydestraat 1A33

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.373

Vergelijkbaar woningaanbod