De Bergermeer

Aan de rand van Alkmaar, in Bergermeer, staat het oude kantoor van ‘Univé’. Dit kantoorgebouw zal volledig worden getransformeerd tot woongebouw.

Het gebouw zal bestaan uit 151 appartementen welke verdeeld zijn over vijf woonlagen. De woonoppervlaktes van de studio’s variëren van 33 tot 66 vierkante meter. In het souterrain bevinden zich een aantal studio’s evenals de individuele bergingen. Alle studio’s worden opgeleverd met een hoogwaardig afwerkingsniveau. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de badkamer bevinden zich een douchewand, thermostatische douchekraan en een kast met ingebouwde wastafel.

Ingerichte fitnessruimte

In het souterrain heb je toegang tot een volledig ingerichte fitnessruimte, waar je de hele dag gebruik van kan maken. Naast de fitnessruimte bevindt zich de gemeenschappelijke ruimte. Deze zal ingericht worden als een grote gezellige woonkamer waar iedereen samen kan komen voor speciale gelegenheden of bijvoorbeeld ook voor het vieren van een verjaardag.

Voldoende parkeergelegenheid

Door het bestaande parkeerdek is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. In totaal zijn er 116 autoparkeerplaatsen. Ook zullen er 170 fietsparkeerplekken en 16 parkeerplaatsen voor scooters/motoren gerealiseerd worden.

10 minuten vanaf het centrum van Alkmaar

Op de vierde verdieping zal er een dakterras met groen en zitjes gerealiseerd worden. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een tuin aan het water en deze zal ook verfraaid worden met groen en verschillende zitplaatsen. Beide zullen toegankelijk zijn voor alle bewoners.

Door de ideale ligging ben je met 5 minuten fietsen op het station Alkmaar CS en met 10 minuten bevind je je in het altijd gezellige centrum van Alkmaar. De loopafstand naar de dichtstbijzijnde supermarkt en Hogeschool InHolland bedraagt 5 minuten. Ook met de auto zit je met 10 minuten op de A9 richting Haarlem/Amsterdam. Voor de natuur/strandliefhebbers liggen zowel Bergen aan Zee en Egmond op een fietsafstand van ongeveer 30 minuten

Mocht je interesse gewekt zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen en via onderstaande knoppen kun je je aanmleden voor de kijkmomenten.